Šakira i JLo: Nastup o kome priča ceo svet

Tradicionalno, poluvreme finalnog Super Bowl-a obeleži nastup neke od najvećih zvezda šou biznisa, a ove godine, publika je imala poseban ugođaj, jer je prisustvovala nastupu dveju muzičkih zvezda – Šakire i Dženifer Lopez.

Obe dame publici su pripremile pravi vizuelno-muzički spektakl, uz najveće hitove koje su ostvarile u dosadašnjim karijerama.

Veče je otvorila Šakira, koja je u prepoznatljvom stilu i uz podršku velikog broja igrača izvela koreografije u kojima nije zaobišla ni trbušni ples, koji je njen zaštitni znak. U jednom trenutku se bacila u publiku i pustila da je nosi. „She Wolf,“ „Empire,“ „Whenever, Wherever,“ „Puro Chantaje,“ and „Hips Don’t Lie“ bile su numere kojima je Šakira zagrejala atmosferu i dobila naklonost i ovacije publike. Šakiri se u jednom trenutku pridružio i Bad Bunny sa kojim je izvela pesmu „I Like It Like That“.

Lopezova, takođe sjajna plesačica i performer, publiku je počastila pravim vizualnim spektaklom, koji je pored svetlosnih efekata podrazumevao i zahtevne koreografije kao i ples na šipki. „Jenny from the Block,“ „Get Right“, „On the Floor“, „Waiting for Tonight“ bile su pesme koje su činile njenu set listu uz gostovanje J Balvina koji je izveo hitove „Que Calor“ i „Mi Gente“ izmiksane sa „Love Don’t Cost a Thing“.

Kraj večeri obeležilo je zajedničko izvođenje pesama „Let’s Get Loud“ i „Waka Waka“. Tokom izvođenja pesme „Let’s Get Loud“ Lopezova je imala vokalnu podršku njene 11-godišnje ćerke Eme Munjiz.

Pogledajte kako je izgledao celokupan nastup.

Izvor: TOPFM-NFL YouTube
Foto: Bigstock-DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.