Objavljene nominacije za MTV VMA

Predstavljene su ovogodišnje nominacije za dodelu MTV Video Muzičkih Nagrada, kojima se svake godine nagrađuju najbolja ostvarenja u oblasti video produkcije, odnosno muzičkih spotova.

Ove godine u broju nominacija prednjače Lejdi Gaga i Ariana Grande sa po 9 nominacija, slede ih Bili Ajliš i The Weeknd sa po šest.

U skladu sa nastalom situacijom povodom pandemije, uvedene su dve nove kategorije – Najbolji muzički video iz kuće i Najbolji performans iz karantina, piše MTV. 

U kategoriji Video godine, našli su se: Bili Ajliš ( „Everything I Wanted“), Eminem i Đus Vrld („Godzilla“), Fjučr i Drejk („Life Is Good“), Lejdi Gaga i Ariana Grande („Rain on Me“), Tejlor Svift („The Man“) i The Weeknd („Blinding Lights“).

Za Najbolju muzičku saradnju nominovani su: Ariana Grande i Džastin Biber za pesmu „Stuck With U“, „Black Eyed Peaz“ i J. Balvin za zajedničku numeru „RITMO (Bad Boys for Life)“, Ed Širan i Kalid („Beautiful People“), Fjučr i Drejk („Life Is Good“), Karol Dži i Niki Minaž („Tusa“) i Lejdi Gaga i Ariana Grande („Rain on Me“).

Ovde možete pogledati spisak svih nominovanih.

Dodela nagrada zakazana je 30. avgusta.

 

Izvor: TOPFM-MTV
Foto: Bigstockphoto- Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.