OnePlus predstavio Buds slušalice

Uz toliko iščekivani OnePlus Nord mid-ranger, kompanija je juče predstavila i svoje prve TWS slušalice. Nose ime OnePlus Buds, a po ceni od 89€ ponudiće do 30 sati slušanja muzike.

OnePlus je i do sada imao bežičnih slušalica, ali ove su baš bežične TWS slušalice sa kutijicom za punjenje. Dizajnom spadaju u kategoriju half-in-ear slušalica bez silikonskih čepova na vrhu. Recimo da su nekakav spoj Apple AirPods-a i Huawei Freebuds 3 sluša, a zapravo najviše nalikuju Vivo TWS Neo Buds slušalica.

Biće dostupne tri boje pri čemu slušalice prate boju kućišta. S prednje strane oble kompaktne kutijice za punjenje je LED lampica kao indikator napunjenosti. Sa zadnje pak strane je dugme za uparivanje.

 
Inače je podržano brzo uparivanje sa svim uređajima, ali naravno da će kompatibilnost biti na najvišem nivou sa OnePlus telefonima. S njih ćete kroz posebnu aplikaciju podešavati parametre zvuka, prilagođavati pametne geste i slično.

Oni koji su ih imali prilike da isprobaju svedoče da su geste prilično asketske, a pogotovo dok su uparene sa telefonima drugih proizvođača.

Svaka slušalica je opremljena 13.4mm zvučnicima koji navodno daju solidnu glasnoću i kvalitet zvuka pa čak i bas tonove uprkos izostanku silikonskih čepova. Podržani su Dirac Audio Tuner i Dolby Atmos za stereo zvuk.

Tri mikrofona osiguravaju i supresiju okolne buke pri telefonskim razgovorima, ali ne i pri slušanju muzke.

Podržano je brzo punjenje pa će navodno za samo 10 minuta na punjaču ponuditi do 10 sati slušanja muzike. Zajedno sa kutijicom nude do 30 sati rada.

OnePlus Buds u prodaju kreću od 27. jula po ceni od 89€. Hoće li ih biti i kod nas, za sada nema informacija.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-LGreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.