Tejlor Svift iznenadila publiku novim albumom

Tejlor Svift obradovala je svoju publiku novim albumom. Naime, ona je juče na svojim društvenim mrežama iznenadno najavila album „folklore“, a on je slušaocima dostupan već sada, manje od 24 sata nakon toga.

Njen osmi album broji 16 novih pesama, koje je pevačica i autorka napisala u izolaciji. Da nije gubila ni trenutka, pokazuje činjenica da je „folklore“ već sada tu.

„U izolaciji je moja mašta otišla daleko i ovaj album je rezultat – kolekcija pesama i priča kroz koje teče moja svest. Uzevši olovku, pobegla sam u fantaziju, istoriju i sećanje. Ispričala sam ove priče najbolje što sam mogla, sa svom ljubavlju i propitivanjem koje zaslužuju. Sada je na vama da ih prosledite dalje“, objašnjava Taylor.

Ona je otkrila i da se čitava priča rodila spontano, kako je nastala i bajkovita vizuelna strana ovog albuma. Ona je u tom duhu danas predstavila i spot za jednu od numera sa albuma – „cardigan“.

Kako bi se adekvatno obeležilo, osmo studijsko izdanje naći će se na osam deluxe CD i vinil verzija, a na njima će biti dostupna i jedna dodatna numera naslova „the lakes“.

Izvor: Universal Music Serbia PR
Foto: Bigstock- kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.