Green Love festival 16. i 17. oktobra

Nakon septembarskog dvodnevnog Green Love spektakla, stiže nam još jedan! Polovina oktorbra, takođe će biti u znaku “zelene” ljubavi jer će se 16. i 17. oktobra održati još jedan Green Love festival.

Rebekah, Lag, Linear Disruption, Jay Lumen, Lea Dobričić i Sesha imena su koja će ljubitelje elektronske muzike, naterati na ples u Master hali Novosadskog sajma.

Radi očuvanja zdravlja i kvalitetnijeg uživanja u nastupima svetskih di-džejeva, organizatori mole sve posetioce da se pridržavaju svih preporučenih mera. Kako je odluka Vlade Republike Srbije, da je dozvoljeno okupljanje do 500 ljudi na kulturnim događajima, 500 ulaznica će biti pušteno u prodaju, po danu.

Magično Green Love veče 16. oktobra „predvode“ dame

Moćna dama, očaravajućeg talenta, Rebekah 16. oktobra će predvoditi noć za pamćenje. Njena ljubav prema kvalitetnom tehno zvuku, počela je u čuvenom klubu „Que“ u njenom rodnom gradu Birmingemu, a kako kaže inspiracija su joj bili Dejv Klark, Derik Karter, Riči Hotin i Bili Nasti. U toku svoje karijere, duge 20 godina, delila je miks pult sa imenima ovakvog kalibra, te je zauzela mesto vodećih predstavnika tehno muzike na globalnoj sceni, a sad se vraća u Novi Sad da publici osveži pamćenje i pruži joj nesvakidašnji rejv.

Isto veče, njoj će se pridružiti i fenomenalni di-džej Lag. Ovaj novosadski di-džej pre samo nekoliko dana, dobio je nagradu „Ambasador“ za 2019. godinu, u Hrvatskoj. Publika je upravo njega odabrala za najboljeg regionalnog di-džeja i producenta, a ovo priznanje još jedna je potvrda njegovog širokog i posebnog talenta.

Uz ova dva velika imena, nastupiće i dve dame, koje su sada već izuzetno prepoznatljive na novosadskoj elektronskoj sceni. Linear Disruption, odnosno Tamara Maksimović i Anđela Tomašević svojim uzbudljivim setovima, pokloniće publici nezaboravno veče.

Ulaznice za 16. oktobar, potražite na svim GIGSTIX prodajnim mestima.

Magija se nastavlja i 17. oktobra

Popularni Jay Lumen ponovo se vraća u Novi Sad. Ovaj virtuoz za miks pultom, nastupao je u napoznatijim klubovima širom sveta, na top listama, njegove trake zauzimale su devet puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. U 2019. godini dospeo je na 43. mesto na „DJ MAG“ listi top 100 alternativnih umetnika. Sada već domaćin, Jay Lumen bez sumnje će novosadskoj publici pokloniti vrhunsko umetničko veče.

Talentovane, lepe i moćne dame, Lea Dobričić i Sesha uz Jay Lumena, napraviće pravu pometnju i ovoga puta na Green Love festivalu, zato požurite da preuzmite svoju ulaznicu. O ulaznicama se informišite putem ovog linka.

Vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujete jer je to jedini način da zaštite sebe i druge i da se prepustite „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

Izvor: Green Love PR
Foto: Bigstockphoto/Aliaksei Skreidzeleu

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.