Publika izabrala – David Guetta je broj jedan!

Čuveni francuski DJ i producent David Guetta je osvojio prvo mesto na godišnjem glasanju za izbor najboljih disk džokeja koje je organizovao portal DJ Mag. Guetta je nakon deset godina ponovo seo na tron kao najomiljeniji i najuspešniji DJ, na listi od sto najboljih disk džokeja na svetu.

U onlajn glasanju je učestvovalo, u proseku, 1,3 miliona ljudi po svakoj državi na svetu. Ovako ogromno interesovanje publike za kampanju, DJ Mag pripisuje narastajućom glađu publike za normalnim klupskim životom i očiglednu upućenost na takozvani život onlajn.

„Puno hvala svima koji su glasali za mene. Mnogi su me osuđivali zbog toga što sam dens muziku spojio sa mejnstrimom i pop zvukom. Uvek sam mislio da to može samo doprineti razvoju scene. Sada vidimo da je ovaj zvuk najuticajniji u muzičkoj industriji i da evoluira u raznim pravcima. Puno dugujem svojim fanovima, šta god da se bude desilo u budućnosti, biću tu da zajedno pravimo ludu zabavu,“ izjavio je Guetta.

Osvajanje vrha liste DJ Top 100, samo je kruna izuzetno uspešne godine za Davida Guettu. Osvojio je svet singlom „Let`s Love“ sa pevačicom Siom, učestvovao je u humanitarnoj akciji „United At Home“ za pomoć zaraženim porodicama virusom COVID-19 (tom priliko je sakupljeno 1,5 miliona dolara) i patentirao je sopstvenu frakciju u dens muzici pod nazivom future rave.

Guettin uspeh potvrđuje njegov uticaj i povezanost sa globalnom DJ kulturom za čiji je razvoj, u poslednjih dvadeset godina, apsolutno zaslužan.

Izvor: TOPFM-MASCOM PR
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.