Apple nudi besplatnu zamenu ekrana za iPhone 11

iPhone 11 poneo je titulu najpopularnijeg iPhone modela, ali i oni najpopularnijeg telefona uopšte u prvoj polovini 2020. ali to ne znači da je savršen. Neki su iskusili frustrirajuće probleme sa ekranom svog iPhone 11 uređaja, ali dobra vest je da Apple nudi besplatnu zamenu.

Nije baš prijatno kada uređaji imaju hardversku manu, ali za pohvalu su definitivno programi zamene i besplatnog popravka koji Apple pokreće u slučaju mana koje pogode određeni broj korisnika. Tako su neki korisnici Apple iPhone 11 telefona, a očito ih je dovoljno, iskusili frustrirajuće nevolje sa ekranom, koji ne reagiruje na dodire.

Ako ste i sami jedni od tih, znajte da vrlo izgledno imate pravo na besplatnu zamenu ekrana. U krajnjem slučaju i da nemate, ako se uklapate u kriterijume, novim ekranom zamenite trenutni koji možda već ima tragova korišćenja.

Naime, Apple će zameniti ekrane na iPhone 11 uređajima, proizvedenim u vremenskom periodu između 11. meseca 2019. i 5. meseca 2020. Kako biste bez sumnje utvrdili imate li pravo na besplatnu zamenu ekrana, na službenoj stranici programa zamene ekrana iPhone 11 telefona, upisaćete serijski broj svog primerka.

Ukoliko se ispostavi da je vaš uređaj na popisu, zaputite se prema najbližem ovlašćenom Apple distributeru/serviseru i zatražite zamenu. Hoće li sličnih programa biti i za modele serije iPhone 12, gde neki prijavljuju poteškoće sa 5G/4G povezivanjem i neočekivanim curenjem baterije, pokazaće vreme. Možda se za te rešenje nađe u nekom budućem OTA ažuriranju.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock/ADCstock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.