Vošington, Malek i Leto u psihološkom trileru

Trojica slavnih Oskarovaca, Denzel Vošington, Rami Malek i Džered Leto, zvezde su psihološkog trilera Male stvari, koji u četvrtak, 28. januara stiže u naše bioskope.

Reditelj filma je Džon Li Henkok, koga dobro znamo po filmovima “Mrtav Ugao” koji je Sandri Bulok osigurao Oskara za najbolju žensku ulogu,
“Spašavanje G. Benksa” – filmu o Volt Dizniju sa Tom Henksom u glavnoj ulozi, kao i priču o nastanku MekDonaldsa -“Osnivač”.

Sudeći po prvim reakcijama na film, ljubitelji kvalitetnih detektivskih trilera, istinski će uživati, navodi se u saopštenju.

Zamenik šerifa okruga Kern, Džoe Dekon (Vošington) poslat je u Los Anđeles zbog nečega što je trebalo da bude brzi zadatak prikupljanja dokaza.
Umesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji teroriše grad.
Vodeći potragu, načelnik policijskog odseka u L.A-u, Džim Bakster, impresioniran je Dekonovim instinktima policajaca, pa ga angažuje kao pomoć u istrazi.
Ali, dok prate ubicu, Bakster otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle da ugroze mnogo više od njegovog slučaja.
Džared Leto igra zastrašujuću osobu, za koju dvojica policajaca veruju da je ubica – iako nema dovoljno dokaza kako bi ga uhapsili na licu mesta.

Film u bioskope stiže u Blitz Film & Video distribuciji od četvrtka, 28. januara, a ulaznice su u prodaji online na web stranicama ili na blagajnama bioskopa.

 

Izvor: TOPFM-BLITZ FILM PR
Foto: Bigstock-DFree

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.