Apple uskoro predstavlja MagSafe power bank za iPhone 12

Apple je iPhone 12 seriju opremio MagSafe punjenjem, ali i nekim drugim magnetnim dodatcima kojim se korisničko iskustvo podiže na još viši nivo. Izgleda da uskoro stiže još jedan MagSafe dodatak, moguće i najtraženiji od svih.

MagSafe bežični punjač za iPhone 12 seriju drugačiji je od većine na tržištu jer omogućava istovremeno punjenje i korišćenje uređaja. Uz njega Apple je predstavio i gomilu zaštitnih maski koje se takođe magnetima lepe za uređaj, a zanimljiv je i mini MagSafe novčanik odnosno futrola za kreditne kartice da kad izgubte telefon, izgubite i sve ostalo što vam je važno.

Uskoro, kažu izvori bliski Appleu, stiže još jedan MagSafe dodatak, kojeg će poželeti mnogi, a naročito oni nikad zadovoljni autonomijom. Naime, Apple je pripremio MagSafe battery pack odnosno prenosnu bateriju koja će se isto magnetima lepiti za poleđinu podržanih modela iPhone-a i tako ih dopunjavati.

Prototipi su već viđeni, a navodno imaju gumiranu završnu obradu. Apple ga još nije službeno predstavio ali navodno će uskoro. Apple je s tim stvarima još oprezniji sve od fijaska sa AirPower bežičnog multi punjača, kojeg su najavili još sa iPhoneom X, a svetlost dana nikad nije ugledao. Ništa nije službeno ni potvrđeno, ali na ovaj MagSafe battery pack navodno neće trebati čekati toliko dugo.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock/ADCstock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.