Godzila protiv King Konga u domaćim bioskopima

Iz Warner Bros Picturesa i Legendary Picturesa dolazi dugoočekivano suočavanje dve najveće legende u epskoj avanturi – „Godzila protiv Konga“, u režiji Adama Vingarda.

Novo ostvarenje Adama Vingarda podstiče epsku pustolovinu koja traje kroz vekove i prostire se širom sveta, kako bi ove dve prirodne sile, obe snažnije nego ikad pre, stale zajedno licem u lice u borbi za vraćanje ravnoteže na Zemlji.

Kralj zveri Godzila i Kong, kralj Ostrva lobanja, idu jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom, a s njima je i Džia, mlada devojčica bez roditelja sa kojom je stvorio jedinstvenu i moćnu vezu. Ali neočekivano se nađu na putu razjarene Godzille. Epski sukob dva titana – potstaknut nevidljivim silama – samo je početak misterija koji leži duboko u srži Zemlje.

Film „Godzila protiv Konga“ otvoriće i prvu IMAX salu u Srbiji u Cineplexx Galerija bioskopu.

Sukob najvećih filmskih giganta doživećete realnije nego ikada uz gigantsko platno, kristalno čistu sliku, laserski precizan zvuk i sve to začinjeno IMAX 3D formatom.

U glavnim ulogama su: Aleksander Skarsgård, Mili Bobi Braun, Rebeka Hol, Brajan Tajr Henri, Šun Oguri, Eiza Gonzales, Denison, Kajl Čendler i Demián Bićir .

Film su producirali Meri Parent, Aleks Garsia, Erik MekLeod, Džon Jašni, Tomas Tul i Brajan Rodžers.

Godzila protiv Konga, u distribuciji Blitz film & video, u bioskope stiže 25. marta u premium formatima (IMAX, REALD 3D I 4D), a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajanama bioskopa.

Foto: Bigstock-NosorogUA
Izvor: Blitz Film PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.