OnePlus najavio event za 8. mart – stiže OnePlus 9 serija?

OnePlus-ov Pete Lau na Twitter-u je objavio teaser za event planiran za 8. mart. Misteriozni tweet prikazuje pogled na Zemlju sa Meseca. Fotografija nije slučajno odabrana. Iz OnePlus-a je čudna godina, ne baš naročito uspešna i puna eksperimenata.

Kompanija je nakon višegodišnjeg manira predstavljanja dva puta po dve top modela, prošle godine predstavila čak šest modela u nadi da će njima pokriti veći deo tržišta. Kako brojke kompanija za istraživanje tržišta ukazuju ta nova strategija nije nešto naročito rezultovala plodom. Kompaniju je u međuvremenu napustio i suosnivač Carl Pei, koji je već pokrenuo sopstvenu biznis i kompaniju imena Nothing, poznatu po tome da je kupila Essential Andya Rubina.

Na nadolazećem eventu. 8. marta velike su šanse da ćemo upoznati tri OnePlus 9 modela. Uz OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro, navodno stiže i OnePlus 9r. Vratimo se i na teaser kojeg na Twitter-u objavljuje Pete Lau.

Zašto fotografija Zemlje sa Meseca odnosno famozni moonshot? Popratni tekst najavljuje nešto novo na horizontu, a neko se setio da je tamo 1969. NASA angažovala Hasselblad za slanje prvih fotografija sa površine Meseca. Lau nam verovatno želi poručiti da se su nagađanja o saradnji sa švedskom foto kompanijom zaista i realizovala. OnePlus 9 Pro bi tako trebao da dobije Hasselblad kamere na leđima.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-LGreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.