Instagram će uskoro omogućiti objavljivanje sa računara

Korisnici koji koriste Instagram samo na svojim pametnim telefonima, verovatno neće ni primetiti ovu novost. Ali, oni koji navrate na tu društvenu mrežu i sa svojih računara, mogli bi se itekako obradovati.

Naime, od samih početaka Instagram nije dopuštao korisnicima da objavljuju na svom profilu putem računara, već isključivo putem pametnih telefona. To bi se uskoro moglo promeniti.

Developer Alessandro Paluzzi otkrio je kako Instagram radi na opciji koja bi omogućila stvaranje i objavljivanje fotografija i videa direktno sa računara.

Prema screenshotovima koje je objavio na svom profilu na Twitter-u, objavljivanje na računaru neće se puno razlikovati od objavljivanja kroz aplikaciju. Korisnici bi trebali da imaju iste mogućnosti kao i kad objavljuju sa pametnih telefona, ali za sad nije poznato kad bi Instagram to mogao omogućiti i hoće li se ta opcija ograničiti samo na profesionalne korisnike koji spadaju u poslovnu ili kategoriju kreatora.

Nije poznato ni hoće li korisnici moći objavljivati Stories sa računara ili će ta mogućnost i dalje biti rezervisana samo za pametne telefone.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto-Jirapong Manustrong

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.