Održana premijera filma Živ čovek

Premijera filma Živ čovek, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, održana je u velikoj sali Kombank Dvorane u okviru Festa 2021.

Premijeri je prisustvovala glumačka i autorska ekipa filma, kao i brojne poznate ličnosti iz sveta filma koje su dale podršku svojim kolegama.

Poseban gost na premijeri je bio glavni glumac Nikola Đuričko, koji je zbog domaće publike doleteo iz Los Anđelesa, gde trenutno živi i radi na novim interesantnim i uspešnim projektima.

Film je izazvao snažnu emociju publike, koja je sa punom pažnjom odgledala ovo filmsko ostvarenje, a potom jakim aplauzom pozdravila glumce i autore.
|
Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda “Sinovi” Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin), sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usled jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje ćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu.

Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo želeli da živimo. O posledicama grešaka koje svaki život sa sobom nosi. Priča o slobodi, ljubavi, porodici i spokoju.

Foto: Bigstock-maxxyustas
Izvor: TOPFM- Taramount PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.