IMAX premijera filma „Paklene ulice 9“

IMAX premijera filma Paklene ulice 9 biće održana u četvrtak, 10. juna u 19:45 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Doživite ovo nezaboravno filmsko iskustvo u IMAX formatu, provozajte se na velikom platnu sa paklenom ekipom koju čine Vin Dizel, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel, Sung Kang, Kurt Rasel i dobitnice Oskara Helen Miren i Šarliz Teron.

U holu bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade je za sve ljubitelje ove franšize od 19 časova pripremljen specijalni program. Posetioci će imati priliku da vide izbliza Audi R8 – sjajan i poseban automobil, koji će ih na pravi način uvesti u atmosferu koju sa sobom nosi film Paklene ulice 9.

Prijatelj filmaPaklene ulice 9 je popularni podkast LAP 76. Njegovi voditelji Srđan Ergec, Aleksandar Džankić i Dejan Potkonjak, inače komentatori Moto GP i Formule posle prve projekcije filma će organizovati druženje sa svim fanovima brze vožnje koji su željno iščekivali nastavak ove paklene sage. Druga projekcija filma počinje u 22.30 časova.
Lap 76 je zajednica, pokret, pre i iznad svega, s ciljem da ispriča najlepše priče iz sveta auto-moto sporta, teške priče iz direktne, potencijalno pozitivne perspektive, proširi znanje, donese najnovije vesti i prenese ljubav sviha članova zajednice jednih između drugih. Osnovni format je YouTube emisija / podkast, ali je Lap 76 takođe i budućnosti dokumentarni film, veb sajt i mesto okupljanja ljubitelja auto-moto sporta.

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti. Film Paklene ulice 9 je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.
Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).
Paklene ulice 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada .

U filmu glume Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurtom Raselom i dobitnicama Oskara Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe pojavljuje se i superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi B, kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

Film Paklene ulice 9 će pretpremijerno biti prikazan od 10. juna u odabranim bioskopima.

Od 17.juna, ovaj naslov stiže i na redovne repertoare svih bioskopa.

Izvor: TOPFM/Taramount PR
Foto: Bigstock- s_bukley

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.