Uskoro ćete moći da objavljujete fotografije sa računara na Instagram-u

Stiže dobra vest za one koji vole puno da objavljuju na Instagramu. Naime, sudeći prema snimcima zaslona koje je na Twitter-u objavio savetnik za društvene mreže Matt Navarra, kompanija testira mogućnost objavljivanja fotografija pomoću web browsera na računarima.

Navarrine snimke pokazuju da će se kod objavljivanja moći odabrati format prikaza, koristiti filtre za prolepšavanje i neke osnovne funkcije uređivanja fotografije. Osim toga, Facebook je testiranje funkcije potvrdio i u izjavi za Bloomberg.

„Znamo da mnogi ljudi Instagramu pristupaju sa svog računara, pa da bismo poboljšali to iskustvo, sada testiramo mogućnost stvaranja Instagram objava putem njihovih web browsera na računarima“, objašnjava portparolkinja Christine Pai.

Ali, čini se da se ova funkcija ne pojavljuje još svima, ali kada otvorite Instagram u web browseru, u vašem desnom uglu će se pojaviti obaveštenje – „Od sada možete kreirati i deliti objave direktno sa računara“. Instagram sporije implementira funkcije u svojoj verziji za web browsere, pa je tako slanje poruka postalo dostupno tek prošle godine.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto-Jirapong Manustrong

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.