WhatsApp potvrdio mogućnost korišćenja istog naloga na više uređaja

Portal WABetaInfo, napravio je intervju sa izvršnim direktorom Facebook-a Markom Zuckerberg-om i voditeljem WhatsApp-a Willom Cathcartom, u kojem je među ostalom potvrđena i dugoočekivana podrška za korišćenje jednog naloga na više uređaja.

Naime, korisnici će novu značajku moći testirati u javnoj beta verziji koja stiže u narednim mesecima, a navodi se da će im ona omogućiti pristup nalogu na najviše četiri povezana uređaja. Zuckerberg je takođe potvrdio da funkcija neće ugroziti kompanijunu end-to-end enkripciju.

„Veliki je tehnički izazov postići da se sve vaše poruke i sadržaj pravilno sinhroniziraju na svim uređajima, čak i kad se baterija telefona isprazni, ali to smo rešili i radujemo se što ćemo uskoro izbaciti funkciju“, objašnjava Zuckerberg.

Osim toga, potvrđena je i nova „view once“ funkcija, koja će omogućiti slanje sadržaja koji nestaje nakon što je pregledan, slično kao na Snapchat-u i Instagram-u. Navodi se da stiže i osveženi „disappearing mode“, koji će se moći aktivirati za sve razgovore.

„Sve u svemu, ovo će WhatsApp poruke učiniti još privatnijim i sigurnijim!“, zaključuje Zuckerberg.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/ Dzmitrock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.