Leto u Kombank dvorani

Krajem jula i početkom avgusta u Kombank Dvorani filmofile očekuju najnovija filmska ostvarenja prilagođena svim starosnim generacijama, među kojima su diznijeva „Avantura u džungli“, ostvarenje za celu porodicu „Neukrotivi spirit“, kao i film koji predstavlja novo putovanje reditelja M. Najta Šjamalana „Stari“, poznatog i po filmu „Šesto čulo“.

AVANTURA U DŽUNGLI

Ova uzbudljiva avantura, uz koju ćete se sigurno i nasmejati, inspirisana je istoimenom poznatim vožnjom iz Diznilenda koja podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima.Kapetanu malog broda Frenku Volfu (Dvejn Džonson) ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton (Emili Blant). Ona dolazi iz Londona i nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

STARI

Ovog leta vizionar i filmski stvaralac Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare … smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

NEUKROTIVI SPIRIT

Ova epska avantura za celu porodicu je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

Bioskopsko platno Kombank Dvorane će naredne nedelje krasiti i ostavarenja kao što je naučno-fantastična avantura „PUTNICI“ sa Kolinom Farelom, Fion Vajthed, Lili Rouz Dep i Taj Šeridan; „Svemirski basket Novo nasleđe“ – čuveni nastavak kultnog SPACE JAM-a, ali i neponovljiva marvelova „Crna Udovica“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

Rezervacije karata dostupne su na sajtu Kombank dvorane.

 

Izvor: TOPFM-Kombank dvorana PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.