Lina Hidi u Barutskom milkšejku

U domaće bioskope od 12. avgusta dolazi akciona avantura „Barutski milkšejk“ u kojoj je ulogu ostvarila i britanska glumica Lina Hidi, svima popularna iz serijala „Igra prestola“.

Sem (KAREN GILAN) je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet (LINA HIDI), elitni ubica, bila primorana da je napusti. Odgojila ju je Firma, nemilosrdni zločinački sindikat za koji je radila njena majka. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna.

Ali kada visoko rizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice – Emili (KLOI KOLMAN). Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi: Da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama (KARLA GUDŽINO, MIŠEL JEO i ANDŽELA BASET).

Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu.

Režiju potpisuje Navot Papušado, a pored Line uloge tumače: Kloi Kolman, Karla Gudžino, Mišel Jeo i Andžela Baset.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.