Netflix pokreće besplatni paket za korisnike u Keniji

Netflix je po prvi put službeno pokrenuo besplatni paket, za sada rezervisan samo za Android korisnike u Keniji, koji će uključivati ograničen izbor filmova i serija, objavila je kompanija na svom blogu u ponedeljak.

Naime, iz Netflix-a navode da za ovaj besplatni paket nije potrebno unositi podatke o plaćanju prilikom registracije, već je samo potrebna adresa e-pošte, lozinka i potvrda da je korisnik punoletan.

„Ako nikada niste gledali Netflix, a mnogi u Keniji nisu, ovo je sjajan način da iskusite našu uslugu, a ako vam se to svidi, lako je nadograditi na jedan od naših plaćenih paketa tako da možete uživati u našem potpunom katalogu sadržaja“, objašnjavaju iz Netflix-a.

Portparol Netflix-a potvrdio je za The Verge da je ovo po prvi puta da su ponudili besplatni paket i ističe da će uključivati gotovo četvrtinu sadržaja među kojem će se nalaziti i cele sezone popularnih emisija.

„Nadamo se da će se mnogim ljudima koji isprobaju naš besplatni paket Netflix toliko svideti da s vremenom nadograde na potpunu, plaćenu pretplatu“, poručuju iz kompanije.

 

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-porover

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.