Adel o novom albumu i modi

Adel je povratkom na muzičku scenu i singlom „Easy On Me“ obradovala publiku, te je ovih dana u cilju promovisanja albuma „30“ zastupljena u medijima.

Novi album izlazi 19. novembra, a najavljeno je i emitovanje televizijskog specijala „Adele One Night Only“, 14. novembra na CBS-ju i Paramount+-u u okviru kojeg će izvesti pesme sa četvrtog studijskog albuma, kao i brojne hitove koji su obeležili prethodna tri: „19“, „21“ i „25“.

Adele je bila gošća i popularnog serijala „Vogue“-a, pa je odgovorila na 73 pitanja koja su pripremili za nju. Intervju je sniman u osunčanom Los Anđelesu, pa je razgovor Adel započela uz šalu da se oseća kao „tipična Britanka koja nosi odelo na 90 stepeni“.

Pevačica se kroz razgovor prisetila početaka i perioda kada je spoznala da muzika ulazi u njenu sferu interesovanja, sličnost između Los Anđelesa i Londona vidi u kulturi ispijanja kafe i čaja, a tokom snimanja prvog albuma otkrila je da zaista uživa u stvaralačkom procesu snimanja u studiju.

Adel je otrkila da je „Minari“ poslednji film koji je pogledala da je ostavio snažan utisak na nju, kao i da misli da se na osnovu kolekcije knjiga u kući može odrediti ukus jedne osobe, mada je istakla da danas sve više fizičku knjigu zamenjuje ona virtuelna.

Prisećajući se albuma „21“ Adel je otkrila da je pesma „Don’t You Remember“ bila najveći izazov u interpretativnom smislu.

Kada je reč o modi, preferira visoke potpetice, a ikonom stila smatra Kejt Blanšet. Kao svoju omiljenu odevnu kombinaciju izdvojila je onu koju je ponela na dodeli Gremija 2012. godine, a reč je o Armani kreaciji, a bez kuće nikada ne izlaz bez minđuša.

Modna parola kojom se vodi je „udobnost iznad trendova“.

Pesmu „Remedy“ sa albuma „25“ izdvojila je kao onu koju je najlakše napisala, jer je posvećena njenom sinu, a osobinu kojom bi je njeni prijatelji opisali lojalnost.

U intervjuu Adel je pokazala i poklon koji je dobila od svog prijatelja Džejmsa Kordena, i koji smatra izuzetno vrednim, a to je uramljena žvaka Selin Dion koju je uzeo tokom snimanja popularnog serijala „Carpool Karaoke“.

Adel je u razgovoru otrkila da je predstojeći album najličniji do sada.

Izvor: Naxi Media Mix-Adele Instagram-Vogue YouTube
Foto: Bigstockphoto/Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.