Isterivači duhova: Nastavak čuvene franšize

Od reditelja Džejsona Rajtmana i producenta Ivana Rajtmana od 18. novembra u bioskopima širom zemlje stiže film „Isterivači duhova: Nasleđe“.

Radnja filma Isterivači duhova: Nasleđe dešava se trideset godina posle događaja u drugom delu. Glavni junaci su dečak Trevor (Fin Volfhard) i devojčica Fibi (Mekena Grejs), koji su zajedno sa svojom majkom Kejli (Keri Kun) prinuđeni da napuste svoj dom i presele se u oronulu kuću na farmi u Samervilu u američkoj državi Oklahomi. To imanje je pripadalo njihovom pokojnom dedi dr Igonu Spengleru, jednom od isterivača duhova iz prva dva dela ove paranormalne sage.

Kada serija neočekivanih zemljotresa zastrese njihov kraj i čudne stvari počnu da se dešavaju u lokalnom zatvorenom rudniku, deca odlučuju da potraže objašnjenje za ove neobične fenomene u arhivi njihovog deke. Nakon što otkriju da je posedovao neobično vozilo i oružje, upustiće se i oni u neverovatnu avanturu i borbu protiv paranormalnog. Uslediće niz preokreta i iznenađenja za sve!

Glavne uloge u filmu tumače Mekena Grejs (Captain Marvel, Annabelle Comes Home), Keri Kun (The Leftovers), Fin Volfhard (Stranger Things, IT) i Pol Rud (Avengers: Endgame) i Eni Pots (Toy Story 4).

Isterivači duhova: Nasleđe režirao je Džejson Rajtman, sin Ivana Rajtmana, reditelja prva dva dela ovog filmskog serijala. Scenario za film su napisali Gil Kinan i Džejson Rajtman.

Treći deo popularnog filmskog serijala iz ’80-ih, u kome su glavne uloge tumačili Den Ekrojd, Bil Marej, Harold Ramis i Sigurni Viver u bioskope stiže 18. novembra! Film predstavlja ljubavno pismo originalu i fanovima franšize. Ukoliko do sada niste gledali Isterivače duhova iz osamdesetih, ne plašite se, i dalje ćete se dobro zabaviti!

Izvor: TOPFM-CON FILM PR
Foto: Bigtock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.