Tejlor Svift najavila početak crvene sezone

Proslavljena pevačica Tejlor Svift najavila je izlazak albuma „Red (Taylor’s Version)“ 12. novembra u videu koji je postavila na društvenim mrežama.

Na ovom muzičkom putovanju, Tejlor će publiku kroz čak 30 pesama provesti kroz duboke emocije, premišljanja, sazrevanja i otpuštanja koji su prouzrokovani slomljenim srcem, jer je, kako je navela u obraćanju na društvenim mrežama, „svet potpuno drugačije mesto za one slomljenog srca“.

„Muzički i lirski, „Red“ je ličio na osobu slomljenog srca. Izgledao je kao mozaik osećanja koja je trebalo uklopiti u celinu. Srećna, slobodna, zbunjena, usamljena, devastirana, euforična, divlja i progonjena sećanjima iz prošlosti. Kao da isprobavam komade novog života, otišla sam u studio i eksperimentisala sa različitim zvukovima i saradnicima. Nisam sigurna da li je na ovom albumu moje misli usmeravalo to što sam bila u stanju da čujem hiljade vaših glasova kako mi pevaju stihove u znak podrške ili je jednostavno bilo vreme za tako nešto, ali je nešto isceljeno na tom putu. Ponekad morate iznova da pričate o nečemu kako bi na kraju zaista bilo gotovo. Poput prijatelja koji vas u sred noći zove kako bi pričao o bivšoj ljubavi, nisam mogla da prestanem da pišem“, napisala je svojevremeno Tejlor o procesu rada na predstojećem muzičkom albumu.

Sada je poznato da će se na albumu pored novih, naći i muzičke saradnje koje je tokom karijere ostvarila sa Edom Širanom, Fibi Bridžers i Krisom Stejpltonom.

Izvor: TOPFM-Taylor Swift Instagram
Foto: Bigstock- kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.