Samsung planira da predstavi Galaxy S21 FE na CES-u 2022

Samsung-ovi Fan Edition pametni telefoni čest su izbor onih korisnika koji ne mare za potpuno premium iskustvo korišćenja, a ipak žele dobre specifikacije za prihvatljivu cenu. Budući da je prošlo godinu dana od izlaska Galaxy S20 FE uređaja, datum predstavljanja njegovog naslednika sa nestrpljenjem se čekao, sve do sada kada je gotovo potvrđeno da će biti predstavljen na CES-u 2022, koji će se održati od 5. do 8. januara u Las Vegasu.

Naime, Samsung već dugo godina nije predstavio novi pametni telefon na CES-u, već je za to koristio svoje Galaxy Unpacked događaje. Iz toga razloga obožavaoci su očekivali da će korejska kompanija nastaviti tu praksu i predstaviti Galaxy S21 FE na njihovom četvrtom događaju ove godine, međutim to se nije dogodilo, pa su se brojni morali zadovoljiti izlaskom Z Flip 3 Bespoke Edition-a.

U svakom slučaju, očekuje se da će Samsung na sledećem CES-u dobiti sasvim dovoljno pažnje, pogotovo jer je u pitanu uređaj čije se predstavljanje očekuje već duže vreme. Ali, iako SamMobile čvrsto veruje svojim izvorima, treba istaći da su glasine podložne promenama, pogotovo kada se uzme u obzir globalna nestašica čipova.

Podsetimo, SamMobile se još u septembru „dočepao“ korisničkog priručnika za Galaxy S21 FE, koji je potvrdio da će izgledom značajno ličiti na standardni S21 model. Osim toga, imaće IP68 sertifikat otpornosti na prašinu i vodu, Samsung-ov Wireless DeX softver, ultrazvučni senzor otiska prsta, podršku za reverzibilno bežično punjenje i ekran sa visokom stopom osvežavanja.

Ulaza za SD karticu i slušalice nema, ali to nisu jedine stvari koje će nedostajati, pa tako korisnici neće dobiti ni punjač u pakovanju. Specifikacije još nisu potvrđene, ali očekuje se da će Galaxy S21 FE biti pokretan Snapdragon-om 888 ili Exynosom 2100, zavisno od regiona i da će imati bateriju kapaciteta 4.500 mAh.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/Nessluop

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.