Superherojski spektakl Spajdermen: Put bez povratka uskoro u bioskopima

Predstojeći superherojski spektakl Spajdermen: Put bez povratka (Spider-Man: No Way Home) u bioskope širom zemlje stiže 16. decembra! Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk. Fanove očekuje dugo najavljivano otvaranje Marvelovog multiverzuma, a sa tim i povratak mnogih poznatih likova.

Oni koji prate Marvelov svet znaju da je na kraju prethodnog filma celom svetu otkriveno da je Piter Parker Spajdermen, a on sada uz pomoć Doktora Strejndža pokušava da natera ljude da to zaborave kako njegova porodica i prijatelji ne bi bili u opasnosti. Međutim, oni greškom otvaraju multiverzum iz koga dolaze mnogi negativci koje znamo ih prethodnih verzija filmova o Spajdermenu.

Još iz prvog trejlera saznali smo da se Alfred Molina vraća kao Doktor Oktopus, a u drugom trejleru smo videli i Džejmija Foksa u novom kostimu Elektra i čuli glas Vilijema Defoa kao Zelenog goblina, takođe u novom kostimu. Osim njih, ponovo vidimo i Guštera i Sendmena, ali još uvek nismo izbliza videli ni čuli da li su to Ris Ivans, odnosno Tomas Hejden Čerč. Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.

Pored Toma Holanda, svoje uloge iz prva dva dela repriziraju Zendaja, Džejkob Batalon, Džon Favro, Toni Revolori i Marisa Tomei, dok je tu i Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž. Za režiju je zadužen Džon Vats, a film Spajdermen: Put bez povratka stiže u bioskope 16. decembra.

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto: Bigstockphoto-shevtsovy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.