Najbolji Spajdermen svih vremena stiže u bioskope

Počelo je odbrojavanje za najiščekivaniji film godine „Spajdermen: Put bez povratka“ (Spider-Man: No Way Home)! Zahvaljujući simpatičnom Spajdermenu, multiverzumu i Sony Pictures-u na veliki ekran vratiće se neki od najvećih zlikovaca Marvelovog univerzuma. To je bioskopsko iskustvo koje fanovi neće zaboraviti kada film konačno bude objavljen 16. decembra!

„Spajdermen: Put bez povratka“ prati događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena – Pitera Parkera (Tom Holand). Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj.

Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža (Benedikt Kamberbač) da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum.

Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.

Fanovi će biti u prilici da na velikom platnu vide Doktora Oktopusa (Alfred Molina), Zelenog Goblina (Vilijem Defo), Elektra (Džejmi Foks), Sandmana (Tomas Hejden Čerč) i Lizarda (Ris Ivans) – koje sve igraju njihovi originalni glumci.

Najbolji Spajdermen do sada se ne propušta – nabavite vaše ulaznice na vreme!

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto: Bigstockphoto-shevtsovy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.