Galaxy S22 serija biće predstavljena 8. februara?

Još ranije imali smo prilike da čujemo da Samsung svoju Galaxy S22 seriju namerava da predstavi početkom februara ove godine. Sada korejski medij DDaily otkriva da će se predstavljanje Galaxy S22 serije odigrati 8. februara.

Od Galaxy S22 serije očekuje se puno, a najviše od Galaxya S22 Ultra, koji će kako stvari stoje biti novi Galaxy Note.

Naime, za razliku od aktuelnog Galaxya S21 Ultra, koji podržava S Pen, ali nema ulaz za njega, Galaxy S22 Ultra će poput nekadašnjeg Galaxy-a Note S Pen nositi i puniti u svom boku.

Renderi, a i specifikacije potvrdili su da će Galaxy S22 Ultra poprilično nalikovati na Galaxy Note20 Ultra, ali sa novim P modulom kamere na leđima.

Uz njega stižu i Galaxy S22 te Galaxy S22+ bez podrške za S Pen i sa ekranima niže rezolucije. Biće dostupni u nikad široj paleti boja koju čine bež, crna, zelena, siva, svetlo plava, ružičasto zlatna, bela i ljubičasta.

Galaxy S22 Ultra će pak biti dostupan u fantomski crnoj i beloj, tamno crvenoj (Burgundy) i zelenoj boji.

Ovaj korejski medij ima saznanja (neslužbena) da će Samsung Galaxy S22 seriju predstaviti 8. februara. Pretprodaja kreće dan kasnije, a isporuke 21. februara. Onaj službeni početak prodaje je 24. februara.

Ovi datumi zvuče prilično realno, a pokazalo se da na ovim prostorima više ne moramo čekati mnogo duže nego drugi pa ćemo ih verovatno tada moći kupiti i ovde.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/Nessluop

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.