„The King’s Man: Početak“ došao u bioskope

Na velikom platnu bioskopa širom Srbije od danas publika može pogledati priču o poreklu i nastanku Kingsman tajne organizacije u filmu „The King’s Man: Početak“.

Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.

Rejf Fajns, Danijel Brul, Ris Ifans i Branka Katić su samo neka od zvučnih imena plejade glumaca koja ima zapažene uloge u filmu koji nas vraća u period Prvog svetskog rata i govori o nastanku prve tajne špijunske organizacije.

„Ris je bio opsednut tokom celog života pričom o Raspućinu“, ističe reditelj filma Metju Von i dodaje „kada sam to saznao, pozvao sam ga i ponudio mu ulogu Raspućina. Strast i entuzijazam koje je on imao, to je nezamenljivo. Mislim da je on sjajan za tu ulogu. Veoma je inteligentan, posvećen i fokusiran. Ne mogu da zamislim boljeg Raspućina od ovog koga on igra“.

Kako ni jedan špijun ne može biti dobar bez svog jataka, tako ni ova akcija sa elemntima komedije ne može bez Džeme Arterton kao Poli, dama koja „nestašne“ momke drži na okupu. Film „The King’s Man: Početak“ od danas možete pogledati na velikom platnu bioskopa širom Srbije.

Foto: Bigstock-Denis Makarenko
Izvor: TOPFM-MCF PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.