Uncharted: Kadrovi koji obećavaju veliku dozu adrenalina

Na repertoaru domaćih bioskopa dostupna je akciona avaktura „Uncharted“. Glavna zvezda filma je Tom Holand koji u ulozi Nejta Drejka pokušava da pronađe izgubljeno Magelanovo blago vredno 5 milijardi dolara. U potrazi mu pomaže Viktor Sali Salivan kojeg igra Mark Volberg. Njihova saradnja ili bolje rečeno, pokušaj saradnje, dovodi do mnogih komičnih situacija.

„Uncharted“ predstavlja akcijsko-avanturistički spektakl koji će zadovoljiti i najzahtevnije kritičare ovog žanra.

Uz već bogato iskustvo iz serijala o Spajdermenu, „Uncharted“ je za Holanda bio daleko najveći izazov do sad! Naime, Holand je izjavio kako su se scene ispadanja iz zadnjeg ulaza aviona snimale pet nedelja. I to gotovo svaki dan. Vratolomije na velikim visinama u pokretu prestrašile su glavnu zvezdu filma i on smatra da su upravo zbog toga scene autentične.

Režiju filma „Uncharted“ potpisuje Ruben Flajšer, dok se pored Holanda i Volberga u ostalim ulogama pojavljuju Sofia Ali i Tati Gabrijel.

Ovim putem predstavljamo vam pomenutu spektakularnu scenu ispadanja iz aviona. Ovo je bila najteža akcijska scena za Holanda u njegovoj karijeri i predstavlja samo jedan deo eksplozivne avanture koja vas očekuje u Uncharted-u.

Izvor: TOPFM-CON FILM SRBIJA PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.