Betmen je stigao u Srbiju

Juče je u bioskope širom Srbije stigao najiščekivaniji ovogodišnji film – BETMEN. Film, koji na web portalu Rotten Tomatoes ima rejting od 93% gledalaca i 85% kritičara. Film koji se toliko razlikuje od ostalih Betmena da mnogi kažu da je sam po sebi novo remek-delo filmografije, najbolji Betmen do sada, fenomen o kome trenutno priča ceo svet.

Robert Patinson u svojoj gotovo ikoničkoj slici Brusa Vejna je mračan, izuzetan i jednostavan da ostavlja odličan utisak na gledaoce. On je u pravu, on je osveta, i on je detektiv. Ima nečeg izuzetno pobedničkog u celokupnoj slici filma.

Betmena je srpska publika dočekala u velikom stilu i na premijernoj projekciji u okviru #CineFan eventa u bioskopu CineStar 4DX Ada Mall prisustvovalo je dosta poznatih lica.

Dan uoči premijere, u sredu, 2. marta, Beograd je na tren postao Gotam. Na poznatoj beogradskoj Štark Areni pojavio se poznati poziv Betmenu – svetlosni znak. Fotografije su se ređale na društvenim mrežama, mnogi su primetili svetlosnu projekciju ovog DC heroja, a isto se odigralo istovremeno u Zagrebu i Ljubljani, što je bila izvanredna i spektakularna najava ovog dugo očekivanog filma.

Betmen nije „samo“ film, Betmen znači 176 minuta zabave, akcije i borbe u kojoj oni najranjiviji – imaju vernog zaštitnika koji ih nikad ne prepušta sudbini.

Odabrani kritičari koji su već videli ovaj izuzetan, skoro 3 sata dug filmski spektakl, oduševljeni su! Između ostalog, rekli su i:

„Robert Patinson je Betmen kog nikada ranije nismo videli.” (Rejčel Ho, Exclaim!)
„Sirovo, mračno i lepo.” (Rejčel Ho, Exclaim)
„Betmen, pogodan za današnji svet.” (Bilge Ebri, New York Magazine)
„Met Rivs predstavlja hipnotički filmski proizvod sa senzualnom pričom o osveti.“ (Robert Daniels, The Playlist)„Veliki i smeli.“ (Kris Evanđelista, Slashfilm)
„Jedan od najboljih filmova o superherojima ikada napravljen.“ (Den of Geek – Headline)

BETMEN je nesumnjivo film koji ovog vikenda ne bi trebalo da propustite u bioskopima širom Srbije. Film dolazi u distribuciji Blitza, možete ga pogledati u IMAX i 4DX formatima, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajni bioskopa.

 

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Bigstockphoto-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.