Idemo, idemo: Poetična drama sa Hoakinom Feniksom od danas u bioskopima

Priča u kojoj svaki čovek može da se pronađe, svaki novinar, svaki usamljenik i svaki pedagog. Ostvarenje koje pred svoje gledaoce stavlja pitanje da li roditelji samo obrazuju svoju decu ili mogu i oni da uče od njih. Hoakin Feniks u drami „Idemo, idemo“ (C’mon, C’mon) reditelja Majka Milsa.

Džoni (Hoakin Feniks) i njegov nećak (Vudi Norman) menjaju i poboljšavaju svoj odnos kada su neočekivano spojeni u ovoj delikatnoj i duboko dirljivoj priči o vezama između odraslih i dece, prošlosti i budućnosti, iz pera pisca i reditelja Majka Milsa.

Na mnogo načina ovaj film je oda majčinstvu i svima onima koji brinu o deci i ne samo o deci. Ovo je priča o brizi i nesebičnom davanju drugim ljudima, supružnicima, prijateljima, braći i sestrama.

Majkl Mils je o sebi kao roditelju i inspiraciji za nastanak ovog emotivnog, filmskog putovanja rekao: „Ono što mi se često dešava kao roditelju je da pokušavaš da podeliš nešto intenzivno i ubedljivo sa detetom. I jednostavno se osećate kao da niste uspeli. Samo se osećate kao da niste uradili dobar posao sa tim da nešto artikulišete. I zapravo, ova mlada mala osoba vas je preokrenula u džudou na tri različita načina i do kraja ste jednostavno nokautirani“.

Ovo ostavrenje se trenutno nalazi na 50. FEST- u u okviru programa Gala.

Film „Idemo, idemo“ je od danas na redovnom bioskopskom repertoaru.

Foto: Bigstock- kathclick
Izvor: TOPFM-MCF PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.