Sjajna glumačka ekipa u Izgubljenom gradu

Komedija „Izgubljeni grad“ biće premijerno prikazana u utorak, 29. marta sa početkom od 20 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping center. Karte za premijeru su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama ovog bioskopa.

Neponovljiva glumačka ekipa predvođena simpatičnom i svima omiljenom Sandrom Bulok, zgodnim i šarmantnim Čeningom Tejtumom, talentovanim Danijelom Radklifom zabaviće vas u ovoj sjajnoj komediji, uz pregršt urnebesnih situacija koje se prosto moraju videti na velikom bioskopskom platnu.

Glumac kojeg ne treba posebno predstaviti, Bred Pit, osnažiće ovaj nesvakidašnji trio i to u originalnoj ulozi koju ćete verovatno dugo pamtiti i koja će vam nakon odgledanog filma još dugo zadržati osmeh na licu.

Od 31. marta film će se prikazivati u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand Niš, Vilin Grad Niš, Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), LM (Šabac), Dom kulture Stevan Mokranjac (Negotin), Kulturni centar Gornji Milanovac, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

O FILMU: Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš. ” Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase. Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživeo i pronašao drevno blago pre nego što zauvek bude izgubljeno.

Od 7. aprila „Izgubljeni grad“ stiže na redovne bioskopske repertoare.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto:  Bigstock- Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.