Baz Svetlosni: Avanture kosmičkog rendžera dolaze u bioskope

Pogledajte najnoviji trejler Diznijevog i Piksarovog film „Baz Svetlosni“, koji otkriva nove detalje o predstojećoj naučno-fantastičnoj akcionoj avanturi. Priča o poreklu Baza Svetlosnog, heroja koji je inspirisao igračku, prati legendarnog svemirskog rendžera nakon što je ostao zarobljen na neprijateljskoj planeti udaljenoj 4,2 miliona svetlosnih godina od Zemlje zajedno sa svojim komandantom i njihovom posadom. Na samom početku leta, od 16. juna, očekujte film „Baz Svetlosni“ na redovnom bioskopskom repertoaru.

Dok Baz pokušava da pronađe put kući kroz prostor i vreme, pridružuje mu se grupa ambicioznih regruta i njegov šarmantni robot pratilac mačka, Soks. Dolazak Zurga sa prisustvom svoje impozantne vojske nemilosrdnih robota i misterioznim planom komplikuje stvari i preti misiji.

U filmu, u originalnoj verziji pojavljuju se glasovi Krisa Evansa kao poznatog svemirskog rendžera Baza Svetlonog, Uzo Adube kao njegov komandant i Pitera Son kao Soks. Komičar, reditelj i glumac Taika Vaititi daje glas Junior Zap Patrolu.

Režiju potpisuje Angus Meklejn, producentkinja je Galin Suzmen („Priča o igračkama koju je vreme zaboravilo”) i muziku je radio nagrađivani kompozitor Majkl Đakino („Betmen”, „Gore”).

Animaciju „Baz Svetlosni“ u bioskopima možete pogledati od 16. juna, a do tada uživajte u najnovijem trejleru.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.