Čarobni povratak u magiju: Nastavak Fantastičnih zveri pretpremijerno pogledalo preko 11 000 gledalaca

Novi bioskopski hit kompanije Warner Bros. Fantastične zveri: Tajne Dambldora reditelja Dejvida Jejtsa, u distribuciji Blitz filma, pretpremijerno je pogledalo preko 11.000 gledalaca u Srbiji i Crnoj Gori.

Sjajni rezultati u pretpremijernoj nedelji i ovakav interes publike, naslućuju da će ovaj čarobni nastavak zasigurno vladati domaćim bioskopskim blagajnama.

U najnovijem delu franšize „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani. Dumbldor, međutim zbog velikog rizika i opasnosti, neće dugo ostati po strani.

Fanovi nisu skrivali svoje oduševljenje. “Ovo izgleda zaista fantastično. Toliko akcije koja je ispunjena ozbiljnom magijom zaista izgleda opako!“

Drugi je pak komentarisao: “Mads Mikelson je pravo otkrovenje! Prikazao je toliko lukavu verziju Grindelvalda. Zaista je ovo jedno sjajno putovanje nazad u magiju“

Film je u režiji Dejvida Jejtsa, a zvezdanu ekipu čine oskarovac Edi Redmejn, Džud Lo, Meds Mikelsen, Ezra Miler, Den Fogler, Alison Sudol, Kalum Taner, Džesika Vilijams, Ketrin Voterston.

Scenario potpisuju Dž.K.Rouling i Stive Klovs. Dejvid Hejman, Dž.K.Rouling, Stiv Klov, Lajonel Vigram i Tim Luis su producenti filma.

Fantastične zveri: Tajne Dambldora, u distribuciji Blitza, od danas, 14.04. možete pogledati na redovnom repertoaru svih bioskopa, u najprestižnijim IMAX i 4DX bioskopskim formatima, ali i u klasičnom 2D formatu.

Ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.

Izvor: TOPFM-Blitz film promo
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.