Komedija Superheroj uprkos sebi dolazi u bioskope

Od čevrtka 21. aprila repertoari domaćih bioskopa biće obogaćeni francuskom komedijom “Superheroj uprkos sebi”.

Provedite veselo veče uz komediju sa urnebesnim zapletom, simpatičnom glumačkom ekipom i gomilom smehotresnih scena koje će vas definitivno oduševiti.

O filmu: Ne baš uspešan glumac Sedrik osuđen je da vodi život gubitnika. On je švorc i njegova devojka ga ostavlja. Čak su i njegov rođeni otac, sestra i najbolji prijatelji izgubili veru u njegovu sposobnost da uradi bilo šta vredno pažnje. Konačno dobija glavnu ulogu superheroja „Bedmena“. To je šansa da se izvuče sa beskrajne silazne putanje i stekne poštovanje svog oca. Ali sudbina ponovo uzvraća udarac!

Žureći sa seta obučen u kostim, Sedrik doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uveren da je zaista superheroj na misiji. Suočen sa stvarnim avanturama i opasnostima, njegova prava priroda je stavljena na probu.

Da li ima ono što je potrebno da se uhvati u koštac sa silama zla, odbrani najslabije među nama i pobedi loše momke? Ali ne možete samo da odlučite da budete heroj, a kamoli superheroj… posebno to ne može da uradu neko kao što je Sedrik!

Od 21.aprila Superheroj uprkos sebi prikazivaće se u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, Cine Grand Niš, Vilin Grad Niš, Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu (Lazarevac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

 

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.