Apple u ponudu dodao liniju pametnih flaša za vodu

Apple je u svoju ponudu third-party proizvoda dodao gadget namenjen onima kojima vežbanje nije stran pojam, kao ni učestala konzumacija jednog od osnovnih uslova života – vode. Reč je, naime, o HidrateSpark pametnoj flaši za vodu, koja dolazi u čak četiri različita modela.

Budući da je reč o „pametnom“ proizvodu, ove flaše mogu pratiti količinu konzumaciju vode i povezati te informacije sa drugim detaljima o fitnes rutini korisnika. HidrateSpark flaša će se spojiti pomoću namenske mobilne aplikacije i tako redovno podsećati korisnike da piju vodu, zavisno o njihovom načinu života i potrebama, piše Gizmochina.

Kao što smo već naveli, HidrateSpark serija pametnih flaša ponudiće se u četiri verzije – HidrateSpark 3, HidrateSpark Pro, HidrateSpark Steel i HidrateSpark Steel Pro. Iako detalji nisu poznati, ove flaše se razlikuju po materijalu izrade i veličini, a navodi se i da svaka od njih može održavati piće na istoj temperaturi ceo dan.

HidrateSpark 3 ima kapacitet 590 ml i košta 59,95 dolara, dok Pro verzija, koja dolazi sa istom cenom, ima kapacitet 710 ml. HidrateSpark Steel može držati 620 ml pića i košta 69,95 dolara, dok njena Pro verzija ima kapacitet od 950 ml te je sa cenom od 79,95 dolara najskuplja u HidrateSpark seriji pametnih flaša.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/palinchak

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.