„Top Gan Maverik“ premijerno 24. maja

Film, „Top Gan Maverik“, nastavak nastavak kultnog filma iz 1986. godine, svečanu premijeru pred domaćom publikom imaće u utorak 24. maja u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji, sa početkom u 20 časova.

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Nakon IMAX premijere 24. maja „Top Gan Maverik“ pretpremijerno će se prikazati u odabranim bioskopima 25. maja. Od 26. maja, film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa širom zemlje.

Izvor: TOPFM-Taramount film PR
Foto: Bigstock- DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.