Održana svečana premijera filma „Svet iz doba jure-nadmoć“

Sinoć, 8. juna u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, održana svečana je IMAX premijera filma „Svet iz doba jure-nadmoć“.

Bioskop je odisao neverovatnom energijom, čemu je doprinela fantastična replika otiska stopala Ti-reksa, pored koje su se svi posetioci fotografisali.

„Svet iz doba jure-nadmoć“ je epsko finale filmske priče koja traje 29 godina, što je čini jednom od najuspešnijih i najvoljenijih franšiza u istoriji kinematografije. Generacije širom planete rasle su uz filmove o svetu u kome vladaju bića koja ulivaju strahopoštovanje. Zato ne propustite priliku da na velikom platnu iskusite ovaj vizuelni spektakl koji će na najbolji način zaokružiti voljenu sagu o dinosaurusima.

U filmu „Svet iz doba jure-nadmoć“ prvi put se udružuju stara i nova glumačka ekipa. Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se stara, dobro poznata lica, dobitnica Oskara Lora Dern, Sem Nil i Džef Goldblum.

Četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen, dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

Od danas 9. juna, ova akciona avantura prikazuje se na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Foto: Bigstock- AntIvan
Izvor: TOPFM-Taramount PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.