Svet iz doba Jure: Epsko finale dolazi u bioskope

U sredu 8. juna u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji, sa početkom u 20 časova bićete u prilici da prisustvujete premijeri filmskog spektakla „Svet iz doba Jure: Nadmoć“.

Prošlo je 29 godina od kada smo, na velikom platnu, prvi put zakoračili u neverovatni svet najvećih bića koja su hodala planetom Zemljom. Ovog juna, filmska priča uz koju su rasle generacije širom sveta dobija svoj epilog!

Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobro poznata i voljena lica, dobitnica Oskara Lora Dern, Sem Nil i Džef Goldblum. Po prvi put zajedno, ova ekipa upustiće se u do sada neviđenu avanturu, punu uzbuđenja i jakih, nostalgičnih emocija.

Četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen, dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

Ne propustite priliku da među prvima pogledate film, toliko spektakularan i toliko moćan, da ćete ostati bez daha! Imate još malo vremena da kupite karte i prepustite se gledanju filma u jedinstvenom IMAX doživljaju.

Istog dana, 8. juna film će pretpremijerno biti prikazan u odabranim bioskopima a od 9. juna „Svet iz doba Jure: Nadmoć“, stiže na redovne bioskopske repertoare.

Foto: Bigstock- AntIvan
Izvor: TOPFM-Taramount PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.