Isti WhatsApp nalog na dva telefona istovremeno

WhatsApp već omogućava povezivanje više uređaja sa istim nalogom, ali mogućnost korišćenja istog naloga na dva telefona istovremeno, veliko je poboljšanje s obzirom da je usluga dugo bila ograničena na samo jedan telefon.

Međutim, najveći nedostatak je to što kompanija u vlasništvu Facebook-a (Mete) ne dopušta korisnicima da konfiguriraju dva odvojena telefona za isti nalog.

Drugim rečima, iako možete dodati više uređaja na isti nalog, nije vam dopušteno koristiti dva različita telefona, već druge uređaje poput računara i tableta.

Prema nedavnom otkriću koje objavljuje WABetaInfo, to bi se moglo uskoro promeniti, budući da kompanija radi na tome da dva telefona sinhroniziraju istu istoriju razgovora.

Drugim rečima, dva telefona mogu pristupiti istom nalogu, što u teoriji znači da bi podrška za više uređaja uskoro mogla uključivati i dva telefona.

Za korisnike koji poseduju više od jednog pametnog telefona, ovo je bez sumnje veliko ažuriranje. Prelazak sa iPhone-a na Android i obrnuto dugo je bio noćna mora za one koji su želeli da premeste svoju WhatsApp istoriju.

Ovo takođe približava WhatsApp konkurenciji, budući da alternativne usluge poput Telegram-a već omogućavaju korisnicima da konfigurišu više od jednog mobilnog telefona za povezivanje na isti nalog.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/ Dzmitrock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.