Osmeh: Film za ljubitelje horor žanra

U domaće bioskope dolazi ostvarenje za „Osmeh“, za ljubitelje horor žanra.

Film „Osmeh“, (SMILE), koji od 28. septembra stiže pretpremijerno u odabrane bioskope, držaće vas na ivici sedišta i probuditi najskrivenije strahove koji će vas proganjati još dugo nakon gledanja.

Spremite se za najgori „Osmeh“, koji ste ikada videli, skupite hrabrost i doživite jednu potpuno novu dimenziju straha, koji će vas odvesti do istine!

Nakon što je bila svedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umešan i jedan pacijent, doktorka Rouz Koter počinje da oseća zastrašujuće pojave koje ne može da objasni. Dok nezamislivi užas polako obuzima njen život, Rouz mora da se suoči sa svojom problematičnom prošlošću, kako bi preživela i pobegla od svoje zastrašujuće, nove stvarnosti.

Bioskopi koji će film igrati pretpremijerno od 28. septembra su: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, mts Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Cineplexx Niš, Cine Grand Niš, Cineplexx BIG Kragujevac i Cineplexx MNE Delta City (Podgorica)

Od 29. septembra OSMEH stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

Foto: Bigstock/XArtProduction
Izvor: TOPFM-Taramount promo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.