Počela prodaja karata za komediju godine „Karta za Raj“

Od danas su u prodaji karte za komediju „Karta za Raj“ (Ticket To Paradise), film koji će vas oduševiti svojim humorom, pozitivnošću i egzotičnim ambijentom u kojem je sniman! Od 28. septembra u odabranim bioskopima publika će imati priliku da se još jednom uveri zašto su Džulija Roberts i Džordž Kluni neprevaziđeni glumački tandem. Uz njihovu neverovatnu energiju, specifičan humor i pregršt urnebesnih situacija u kojima će se naći, ovaj film na najbolji mogući način produžava leto i pruža priliku da publika oseti duh rajskog ostrva Bali.

Šarm, duhovitost, priča o ljubavi kao i raskošne boje koje dominiraju filmom zasigurno će razveseliti iskrene fanove romantičnih komedija i priuštiti im skoro dva sata izuzetne zabave.

Dobitnici Oskara Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo se udružuju na velikom platnu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film „Karta za Raj“, romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.

Bioskopi koji će film igrati pretpremijerno od 28. septembra i koji od danas puštaju karte u prodaju su: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, mts Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Cineplexx Niš, Cine Grand Niš, Vilin Grad Niš, Cineplexx BIG Kragujevac , Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

Od četvrtka 29. septembra film će se naći na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock/Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.