Šampionski bolid Sebastijana Fetela RB7 danas je stigao u Beograd

Događaj koji svi željno iščekuju, Red Bull Show Run Beograd održaće se u subotu, 17. septembra na Trgu Republike, a danas je stigao i šampionski bolid koji će voziti legenda Formule 1 Dejvid Kultard.

Spektakl koji se prvi put dešava u Srbiji pomeriće granice i srpsku prestonicu staviti u epicentar trkačkih dešavanja. U sklopu svog programa Red Bull Show Run Beograd ugostiće neka od najznačajnijih imena iz sveta sporta! Uz pobednika čak 13 trka Formule 1 Dejvida Kultarda, gume će u centru Beograda zapaliti i Red Bull Driftbrothersi, kao i Aras Gibiježa na svoja dva stunt motora.

Program će voditi Srđan Erceg, a muzički deo čine DJ nastup i koncert Dejan Petrović Big Benda, dok će događaj himnom otvoriti srpska pop pevačica Tijana Bogićević.

Priliku da izbliza dožive čari formule i na poseban uživaju u neponovljivom događaju imaće svi oni koji obezbede ulaznice za jednu od tri tribine u centru grada. Ulaznice za VIP tribine su u prodaji na sajtu tickets.rs . Sve ulaznice za tribinu na Trgu Republike su rasprodate, dok se karte mogu još uvek naći za tribinu u Kolarčevoj i na Terazijama.

Inače, događaj je otvoren za javnost, a tribine čine samo 1% gledališta.

Izvor: TOPFM/Red Bull promo
Foto> Bigstock/katatonia82

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.