Novi album Čarlija Puta

Fanovi širom sveta su sa velikim nestrpljenjem očekivali objavljivanje trećeg studijskog albuma kantautora, pevača i producenta Čarlija Puta.

Fantastičnim singlovima „Light Switch“, „Smells Like Me“, „I Don’t Think That I Like Her“, „That’s Hilarious“ a pre svega saradnjom sa K-pop ikonom Jungom Kookom (BTS) u pesmi „Left and Right“, Čarli je nagovestio vrlo zanimljiv sadržaj budućeg izdanja koje je upravo objavljeno.

Album, jednostavno nazvan „CHARLIE“, otkriva sve strane Puthove višeslojne ličnosti. Kršeći sva pravila, on prvi put u karijeri najiskreniji govori o svojoj ranjivosti. Izdanje prati diskretan humor i isijava Čarlijevim samopouzdanjem.

„Bavim se aktivno ovim poslom osam godina, ali „CHARLIE“ je konačno nešto u potpunosti moje – to sam ja. Dugo sam pokušavao da budem ’kul momak’, ali to mi je delovalo kao zamagljen komad stakla između mene i publike. Sada je staklo razbijeno. Nema prozora. Možete ući pravo u moj svet,“ izjavio je Put povodom objavljivanja novog albuma.

Njegov izlazak prati atraktivan video za singl „Looser“ koji je snimljen u maniru starih holivudskih vesterna sa dozom ironije i humora.

Čarli Put krajem oktobra kreće na „One Night Only“ turneju u okviru koje nastupiti u dvanaest gradova u Americi i Evropi. Nama najbliži koncerti biće u Parizu i Berlinu (1. odnosno 6.12.2022.).

Izvor: TOPFM-Mascom PR
Foto: Bigstockphoto/Okhrymenko_Viacheslav

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.