Veliko filmsko finale: Noć veštica – kraj

Horor film „Noć veštica – kraj“ (HALLOWEEN ENDS) od četvrtka 13. oktobra stiže na redovni repertoar domaćih bioskopa. Budite svedoci kraja priče uz koju su rasle generacije fanova i koja s razlogom predstavlja jednu od najuspešnijih franšiza svih vremena.

Nakon 45 godina, najcenjenija i najpoštovanija horor franšiza u istoriji filma dostiže svoj epski, zastrašujući kraj, dok se Lori Stroud po poslednji put susreće sa samim otelotvorenjem zla, Majklom Majersom, u finalnoj borbi, kakva do sada još nije viđena na velikom platnu. Samo jedno od njih će preživeti.

Skoro pola veka filmovi o svirepim ubistvima koja se događaju na Noć veštica oblikuju ukus i očekivanja fanova horora širom sveta. Strah, napetost i bolno iščekivanje ko je sledeća žrtva bude se u svakom gledaocu, a film „Noć veštica – kraj“ bioskopskoj publici predstaviće ono što je malo ko mogao da očekuje, ultimativni, krvavi okršaj dobra i zla.

Neka ovaj četvrtak 13. bude najstrašniji dan, koji ćete provesti u omiljenom bioskopu, sa onima koji će vas čuvati od straha!

Četiri godine nakon prethodnog ubistva za Noć veštica, Lori živi sa svojom unukom Alison i završava pisanje svojih memoara. Majkl Majers nije viđen od tada. Lori, nakon što je dozvolila duhu Majkla Majersa da upravlja njenom stvarnošću, odlučila je da se oslobodi straha i besa i da prigrli svoj život. Ali, kada je mladić Kori Kaningem optužen da je ubio dečaka koga je čuvao, to izaziva lanac nasilja i užasa koji će naterati Lori da se, jednom zauvek, konačno suoči sa zlom koje ne može da kontroliše.
Glumačka legenda Džejmi Li Kertis poslednji put vraća se ulozi koja je lansirala njenu karijeru, Lori Stroud, prvoj „poslednjoj devojci” horora. Kertis tumači ovaj lik više od četiri decenije, što je jedan od najdužih odnosa glumac-lik u istoriji filma. Kad je franšiza obnovljena 2018. godine, film Noć veštica oborio je rekorde na bioskopskim blagajnama, postao poglavlje sa najvećom zaradom u franšizi i postavio novi rekord kada je u pitanju najbolje otvaranje za horor film u kome glumi žena.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.