I Wanna Dance with Somebody: Film o Vitni Hjuston

I Wanna Dance with Somebody: Film o Vitni Hjuston u središte priče stavlja muzičku ikonu Vitni Hjuston. Naomi Aki tumači glavnu ulogu u ostvarenju koje je zasnovano na životu i muzici legendarne pevačice. Režiran od strane Kesi Lemons prema scenariju Entonija Mekartena (nominovanog za Oskara), film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Hjustonove. Na repertoaru domaćih bioskopa publika će biti u prilici da gleda film o najvećoj pevačici svih vremena od 22. decembra.

Najnoviji trejler filma I Wanna Dance with Somebody: Film o Vitni Hjuston prikazuje nam dodatne detalje iz Vitnine karijere i privatnog života. Njen otac, Džon Rasel, koji je ujedno bio i njen menadžer, teško je pronalazio ravnotežu između njihovog porodičnog i poslovnog odnosa. Rediteljka Kesi Lemons pažljivo je dočarala i Vitninu vezu sa muzičarem Bobi Braunom, sa kojim je imala i porodicu. Međutim, i pored dve dominante muške figure u njenom životu, muzika je obeležila život Hjustonove. Kroz novi trejler se provlači i bezvremenski hit I Will Always Love You iz filma The Bodyguard.

Film nam šalje poruku da muzika Vitni Hjuston nije znala za granice, a da je pozorinica bila jedino mesto gde je uspešno pronalazila sebe i svoju svrhu.

U biografskoj drami I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston lik Vitni Hjuston tumači Naomi Aki (Star Wars: The Rise of Skywalker, Lady Macbeth), Stenli Tuči (Spotlight, The Lovely Bones) glumi muzičkog producenta Klajva Dejvisa (Spotlight, The Lovely Bones), a Tamara Tuni (Flight, The Devil’s Advocate) blista u ulozi Vitnine majke Cisi. U ostalim ulogama pojavljuju se Klark Peters, Nafesa Vilijams i Ašton Sanders.

Elton Džon, Fredi Merkuri, Elvis Prisli, Eminem, Selena, Rej Čarls samo su neka od zvučnih imena čiji su se životi pojavili na bioskopskim platnima. Ostvarenje I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston predstavlja više od obične biografije. Od 22. decembra domaća publika biće u prilici da uživa u odličnom soundtrack-u i predivnim kadrovima filma.

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto: Bigstock/XArtProduction

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.