Pogledajte novi trejler za film „Avatar: Put vode“

20th Century Studio je objavio najnoviji trejler za predstojeći, dugoiščekivani naslov reditelja Džejmsa Kamerona (James Cameron), „Avatar: Put vode“ koji će se u bioskopima naći od 15. decembra.

Kao nastavak kultnog filma „Avatar“ ovenčanog sa najprestižnijim nagradama u različitim kategorijama među kojima su tri zlatne statue nagrade Oskar, BAFTA nagrada, kao i Zlatni globus za najbolji film, Kameronovo ostavrenje “Avatar: put vode” konačno, nakon trinaest godina u spektakularnoj i uzbudljivoj avanturi punoj akcije vraća publiku u veličanstveni svet Pandore.

Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile.

Nastavak kultnog filma oslikava Pandorin svet, kao i povratak Navi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington (Sam Worthington) i Zoi Saldana (Zoe Saldana).

Kako i sam naslov nagoveštava “Avatar: put vode” većinski je sniman pod vodom, za čije potrebe je koriščen veliki broj kamera, sa specifičnom unapređenom tehnologijom. Kako bi što prirodnije izvela svoje uloge u takvom prostoru, glumačka ekipa koja uključuje i slavnu Sigurni Viver (Sigourney Weaver) dobitnicu nagrade BAFTA, kao i voljenu Kejt Vinslet (Kate Winslet) koja se pridružila postojećoj Avatar ekipi, prošla je obuku ronjenja kako bi uspela da na nekoliko minuta „diše“ pod vodom.

Obajvljeno je da će nastavak filma trajati tri puna sata, što je za dodatnih trideset minuta više nego predhodno ostvarenje iz 2009. godine.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock- alexkayvisuals

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.