Pogledajte prvi trejler filma „Čarobni Majk: Poslednji ples“

Na Dan zaljubljenih iz Warner Bros. studija stiže treći nastavak franšize blokbastera „Čarobni Majk“, muzička komedija „Čarobni Majk: Poslednji Ples“. Renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi rekreirali čaroliju: Čening Tejtum se vraća u ulogu Majka Lanea, a Stiven Sodenberg kao reditelj sa scenarijem Rida Karolina, koji je takođe napisao prva dva filma. Uz Tejtuma, glumi i Selma Hajek Pino.

Čarobni” Majk Lejn (Tejtum) nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom (Hajek Pino) koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Producenti filma su Nik Veksler, Gregori Džejkobs, Tejtum, Karolin i Piter Kirnan. Džuli M. Anderson je izvršna producentkinja. Uz Tejtuma i Hajek Pino glume i Ajub Kan Din („Ackley Bridge“), Jamelia Džordž, Džulijet Motamed („We Are Lady Parts“) i Viki Peperdin. Soderbergov kreativni tim iza kamere uključuje dizajnera produkcije Peta Kembela, kostimografa Kristofera Pitersona (“The Irishman”) i muzičkog supervizora Sizona Kenta (“KIMI,” “Samo neka govore”) kao i koreografe Alison Folk i Luka Brodlika.

„Čarobni Majk: Poslednji Ples” stiže u bioskope širom Srbije u februaru 2023. u distribuciji Blitz Filma.

Izvor: TOPFM-Blitz Film PR
Foto: Bigstockphoto-Debby Wong

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.