Srpska Mata Hari: Premijera filma Vera

Premijera filma „Vera“ biće održana u sredu, 9. novembra u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa, kada će se publici pokloniti i ekipa filma, a zbog velikog interesovanja zakazane su dve projekcije u 20:00 i 20:30h.

Film „Vera“ je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali ,,srpska Mata Hari”.

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Vera Pešić, koja je 1944. godine streljana zajedno sa svojom majkom Anđom kada je imala 25 godina, bila je složena i interesantna ličnost, što se publika može uveriti ako pogleda film. Pozivamo vas da pogledate priču o ženi u muškom svetu i uživate u drami koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Sjajnu glumačku ekipu čine Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić, dok režiju potpisuje Nedeljko Kovačić.

Ne propustite premijeru sa posetom ekipe u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu.

Izvor: TOPFM-Cineplexx PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.