Triler „Klub ubica“ dolazi u domaće bioskope

Od četvrtka 26. januara u domaće bioskope dolazi triler „Klub ubica“.

Nakon fantastičnih uloga u romantičnoj drami „Prošlog Božića“ i akcionoj avanturi „G.I. Joe – Zmijske Oči“, talentovani glumac Henri Golding oduševiće publiku u filmskoj priči koja redefiniše pojam „borbe na život i smrt“.

Golding će, zajedno sa Numi Rapas i Semom Nilom publiku odvesti u svet sa druge strane zakona, gde pravila ne važe i gde se život gubi u treptaju oka.

Kada se ubici, Morganu Gejnsu, ponudi ugovor da ubije sedam ljudi, on brzo otkriva da su sedam ‘meta’ takođe ubice koje su angažovane da ga ubiju. Jedini izlaz je ostaviti trag leševa iza sebe i pronaći glavu operacije, koji ih je sve postavio. Morgan kreće u međunarodnu potragu za ljudima kako bi pokupio tragove, jedan po jedan. U međuvremenu, ubice se fokusiraju na Sofi, ljubav Morganovog života. Koriste je kao pešaka u svojoj smrtonosnoj igri, primoravajući Morgana na nemoguću žrtvu: jedini način da joj spase život je da izgubi svoj.

„Klub ubica“ prikazivaće se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineGrand (Niš), Vilin Grad (Niš), Ekran (Sombor), Kulturni centar (Jagodina), Centar za kulturu (Valjevo), Kulturni centar (Novi Pazar), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Bioskop Moravica (Soko Banja), Cinema 213 (Nikšić), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx MNE Delta City (Podgorica).

Foto: Bigstock-NosorogUA
Izvor: TOPfm/Taramount film PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.