Horor „Posvećenje zla“ od danas u bioskopima

Novi film reditelja Kristofera Smita „Posvećenje zla“ na redovni bioskopski repertoar dolazi danas, 9. februara.

Ovaj uznemirujući horor govori o večnoj temi, borbi između dobra i zla, koja se vodi iza zidina drevnog manastira, u kojoj iskonsko zlo preti da ostvari ultimativnu pobedu. Atmosfera prepuna napetosti, straha i scena od kojih zastaje dah, oduševiće ljubitelje žanra, i otkriti koliko je tanka linija koja nas deli od najmračnijih i najstrašnijih sila ovog i onog sveta.

Nakon što joj je brat, koji je bio sveštenik, nastradao pod sumnjivim okolnostima, Grejs odlazi u Škotsku, u manastir, kako bi saznala šta se zaista dogodilo. Ono što će otkriti jeste ubistvo, svetogrđe, ali i uznemirujuća istina o sopstvenoj prošlosti.

Od 9. februara, film u kome glavnu ulogu tumači Džena Malon, naći će se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineGrand (Niš), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Centar za kulturu (Kovin), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

Foto: Bigstockphoto-maxxyustas
Izvor: TOPFM-Taramount PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.